Plotësoni formularin

  1
  2
  3

  Çfarë makine po kërkoni?


  1
  2
  3

  Zgjidhni pajisjen tuaj

  1
  2
  3

  Jepni detajet e kontaktit

  * Fushat e kërkuara

  Orët e hapjes
  • e hënë 9: 00 - 17: 00
  • e martë 9: 00 - 17: 00
  • e mërkurë 9: 00 - 17: 00
  • e enjte 9: 00 - 17: 00
  • e premte 9: 00 - 17: 00
  • e shtunë 9: 00 - 15: 00
  • të dielën Mbyllur

  Ne u ofrojmë klientëve tanë makina të cilësisë më të lartë

  Kompania jonë ofron shërbime gjithëpërfshirëse në lidhje me makinat e përdorura. Ne ofrojmë ndihmë në blerjen e një makine. Ne ndihmojmë për të kaluar të gjithë procesin, duke i çliruar klientët nga të gjitha procedurat që kërkojnë shumë kohë.

  Carfactor është një grup ekspertësh me përvojë të gjerë në industrinë e automobilave. Makinat nuk kanë sekrete për ne.

  Duke përdorur shërbimet tona, çdo klient mund të jetë i sigurt se blerja e makinës do të jetë e qetë dhe e shpejtë, dhe më e rëndësishmja - ai do të blejë një automjet në gjendje shumë të mirë dhe me një çmim optimal. Ne e dimë se si të negociojmë kushtet më të mira.

  Kënaqësia e klientit është më e rëndësishmja për ne

  Ne i kushtojmë vëmendje detajeve, të cilat janë veçanërisht të dobishme në këtë industri - i kontrollojmë automjetet tërësisht - nuk do të humbasim asgjë. Ne verifikojmë gjendjen e makinës, historikun e saj, gjendjen teknike dhe të gjithë komponentët. Ne i kushtojmë vëmendje origjinës së modeleve të zgjedhura. Falë kësaj, klienti mund të jetë i sigurt se po e blen makinën nga një burim i besueshëm, në gjendje të mirë teknike. Blerja e një makine për njerëzit që nuk e njohin këtë temë është vërtet e vështirë. Kur përdorni ndihmën tonë, mund të jeni të sigurt për cilësinë më të lartë.

  Kënaqësia e klientit është më e rëndësishmja për ne, prandaj ne përpiqemi të përmbushim pritshmëritë e tij në çdo aspekt. Ndihma e ofruar për blerjen e një makine mbulon gjithashtu të gjitha formalitetet që duhet të kryhen gjatë blerjes së një automjeti të përdorur. Kompania jonë funksionon sipas rregullave të qarta që klienti mëson në fillim të bashkëpunimit. Duke vepruar hap pas hapi, ne finalizojmë blerjen e makinës suaj të ëndrrave.

  Ne nuk e përfshijmë klientin në shumë formalitete të vështira - ne i trajtojmë të gjitha këto çështje për të. Ne kryejmë procedura të plota dhe efikase në mënyrë që ato të finalizohen sa më shpejt të jetë e mundur. Me veprimet tona, ne vërtetojmë se blerja e një makine është vërtet pa probleme! Detyra e vetme e klientit është të tregojë preferencat e tij për modelin që i intereson (sigurisht, ne ofrojmë edhe ndihmë në këtë çështje). Ne bëjmë pjesën tjetër. Klienti merr makinën e tij të ëndrrave në një kohë vërtet të shkurtër.

  Jeni duke kërkuar për një makinë të re nga jashtë?

  Pse Carfactor?

  Makina sipas kërkesës së klientit

  Carfactor dërgon makina me porosi nga jashtë pa dalë nga shtëpia juaj. Ju mund të organizoni formalitetet online!

  Asistencë teknike

  Carfactor ndihmon në çdo fazë të shitjeve. Ne do t'ju këshillojmë se cila makinë do të jetë më e mira për ju dhe ku mund ta shkarkojmë, në mënyrë që të kurseni sa më shumë!

  Financimi

  Ne do t'ju ndihmojmë të financoni blerjen e makinës suaj të ëndrrave! Carfactor ndihmon me leasing, kredi ose qira afatgjatë.

  makinat e shitura
  ofertat e përgatitura
  klientë të kënaqur
  Çfarë mendojnë klientët tanë

  OPINIONET E KLIENTËVE TANË

  Adresë

  Jeziorzany 210, 32-060 Liszki afër Krakovit

  telefon

  +48 504 057 301

  Email

  info@carfactor.pl